Tervezés

Teljes körű tervezői jogosultsággal rendelkezünk, így gyakorlatilag bármilyen épület tervezésére és átalakítására jogosultak vagyunk mérettől, épülettípustól függetlenül. Megbízható szakági tervező partnereinknek köszönhetően bármilyen építészeti tervezési feladatot teljes körűen el  tudunk végezni. Részt veszünk a hatósági egyeztetéseken, beszerezzük a szükséges hatósági  engedélyeket, állásfoglalásokat, közműnyilatkozatokat.

Vállaljuk lakóépületek, középületek, ipari épületek és kereskedelmi épületek generál tervezését. Elvégezzük lakóépületek, irodák üzletek belső kialakításának tervezését a koncepció tervektől egészen a kivitelezési tervekig. Az Ön igényei szerint szolgáltatásunk kiterjedhet a teljes megvalósítási folyamatra, mely magába foglalja az előkészítést, tervezést, a hatósági engedélyeztetést, a tendereztetésben való közreműködést és a kivitelezés közbeni művezetést, műszaki ellenőrzést egyaránt. Mindemellett minden szakági tervezést is magába foglalhat, amennyiben a megrendelői igények ezt diktálják.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!